Antenne Rotterdam, laat weten dat je er bent
antenne rotterdam

Antenne Rotterdam

jfmamjjasond
1610141923273236404549
2711152024283337414650
3812162125293438424751
4913172226303539434852
5183144
week 42 | zondag 24 oktober 2021 05:37 uur | 13 bezoekers
resultaat: 13 items van 18 t/m 22 juni 2012
Wie wil een nieuwe lokale omroep?

Wie wil een nieuwe lokale omroep?

Het college van B en W heeft nieuw beleid vastgesteld voor de lokale mediasector. De tijd is rijp om een nieuwe lokale omroep te starten die voldoet aan al je verwachtingen! Interesse om hierover door te praten?
Oscar Langerak
Mededeling
22 juni 2012
179x bekeken
2 reacties, laatste op 22 juni 2012
Stand-up poetry van Edwin de Voigt

Stand-up poetry van Edwin de Voigt

Vanavond 20 juni, 20u voorafgaand aan het Arminius denkcafé NEXT NATURE, de natuur van de toekomst? met Koert van Mensvoort, 'op maat' gemaakte stand-up poetry van Edwin de Voigt van www.revolutie.tv Woensdag 20 juni 2012 |20u | entree € 5 euro | Studenten en RdamPas gratis | Arminius, Museumpark 3 Rotterdam | www.arminius.nu
Arminius Publiciteit
Uitnodiging
20 juni 2012
114x bekeken
Ondernemers Informatie Ochtend Freehouse voor de jongeren van de wijkschool Feijenoord

Ondernemers Informatie Ochtend Freehouse voor de jongeren van de wijkschool Feijenoord

Dinsdag 19 juni heeft Freehouse een Ondernemers Informatie Ochtend georganiseerd. De ochtend was gericht op mensen die meer willen weten over zelfstandig ondernemerschap en was voor hen een eerste kennismaking met wat er bij ondernemerschap komt kijken. Het programma was afwisselend en er werden leuke presentaties en workshops gegeven door ervaren ondernemers uit de wijk.
Wijkschool Feijenoord
Artikel
20 juni 2012
113x bekeken
Museumparkticket!

Museumparkticket!

Het Museumparkticket is een nieuw, gezamenlijk initiatief van de musea aan het Museumpark en Arminius, Bilderberg Parkhotel, Kunsthalcafé, NAi Boekverkopers en het NAi Café. Voor € 27,50 geeft het Museumparkticket toegang tot de vijf musea aan het Museumpark. Het biedt bezoekers uit binnen- en buitenland een prachtige gelegenheid om te genieten van kunst, natuur en architectuur op loopafstand van elkaar. Je bespaart tenminste € 19,50! Daarnaast profiteer je van interessante kortingen in verschillende museumwinkels en restaurants en biedt het gratis toegang tot een lezing, debat of denkcafé naar keuze bij Arminius. Lancering Museumparkticket is donderdag 21 juni 2012 en daarna te koop aan de kassa bij de musea!
Arminius Publiciteit
Oproep
20 juni 2012
76x bekeken
Arminius Checkpoint Geschiedenis zoekt redactieleden!

Arminius Checkpoint Geschiedenis zoekt redactieleden!

Checkpoint Geschiedenis is een avond waarop een historisch thema, gebeurtenis of persoon centraal staat. We proberen daarvan de historische balans op te maken, vandaar de naam "Checkpoint". De avond bestaat uit enkele korte presentaties met mooie beelden en geluid, Checkpoint brengt geschiedenis op een luchtige en vlotte manier! We zoeken mensen met een brede belangstelling voor geschiedenis en cultuur (je hoeft geen historicus te zijn) die andere mensen enthousiast willen maken voor historische onderwerpen. Jong en onervaren is even welkom als oud en ervaren! Tijdsinvestering bestaat uit zes keer per jaar redactievergaderingen bijwonen en daarnaast gemiddeld vijf tot tien uur per maand, variërend van het presenteren van een Checkpoint tot entreekaartjes afscheuren. Heb je interesse in geschiedenis en belangstelling bij te dragen aan het succes van Checkpoint? Mail dan naar reinard@geschiedenis.nl
Arminius Publiciteit
Oproep
20 juni 2012
80x bekeken
SPANGENSE BOOMKLIMMERS

SPANGENSE BOOMKLIMMERS

HOOG IN DE BOMEN [Sport & Activity City] We willen jullie laten zien hoe we op de Buitenplaats in bomen klimmen en dit keer met hulp van een echte boomklimmer: Douwe !
Hieke Pars
Buitenplaats Spangen
19 juni 2012
221x bekeken
onkruid, onkruid, onkruid

onkruid, onkruid, onkruid

Al een paar keer hebben we met zijn allen de moestuin geprobeerd onkruid-vrij te maken. Maar het lijkt wel of het alweer opkomt op het moment dat we ons omdraaien. Vandaag hebben we een nieuwe poging gedaan en hebben we meteen Citroenmelisse, Dropplant, Komkommerkruid en Aardbeienplantjes geplant. Misschien dat het helpt om het onkruid tegen te houden...?
eefje Peddemors
Eco Kinderpark
19 juni 2012
120x bekeken
spontaan bezoek

spontaan bezoek

Sinds verzorgingshuis De Steenplaat een duo-scootmobil heeft, kunnen vrijwilligers er op uit samen met bewoners. Vandaag was het er een mooie dag voor, dus vrijwilligster Christel is twee keer op en neer gereden om dames te halen voor een frisse neus, een lekker bakkie koffie en een babbeltje. Leuk, zulk onverwachts bezoek!
eefje Peddemors
Eco Kinderpark
19 juni 2012
103x bekeken
Picknick & Barbecue

Picknick & Barbecue

Hoewel de barbecue die ome Willem samen met kinderen uit de buurt gemetseld heeft niet helemaal heel meer is, wordt er toch gebruik van gemaakt. Al is het alleen maar om gras en hout goed heet te stoken voordat het op de eigen meegebrachte barbecue gaat. Met zulke rook-ontwikkeling is het wel meteen zomer op de tuin!
eefje Peddemors
Eco Kinderpark
19 juni 2012
98x bekeken
Denkcafé: Next Nature, de natuur van de toekomst

Denkcafé: Next Nature, de natuur van de toekomst

Natuur bestaat bijna niet meer. Zeker in Nederland is elke meter land kunstmatig ingericht, terwijl onze door gefokte kippen en genetisch gemanipuleerde soja weinig meer weg hebben van het origineel. Aan de andere kant is de maatschappij zó ingewikkeld geworden dat er een nieuw soort natuur ontstaat: die door mensen gemaakt. Zo worden we tegenwoordig geconfronteerd met oncontroleerbare financiële crises, files en computervirussen. Kunstenaar, wetenschapper en filosoof Koert van Mensvoort stelt daarom een nieuwe definitie van natuur voor: Next Nature. Dit is alles waarover we geen controle hebben. Voorafgaand aan het denkcafé stand-up poetry van Edwin de Voigt van www.revolutie.tv. Woensdag 20 juni 2012 | 20u | entree € 5 euro | Studenten en RdamPas gratis | Arminius, Museumpark 3 Rotterdam | www.arminius.nu
Arminius Publiciteit
Uitnodiging
19 juni 2012
82x bekeken
Kinki kappers peepshow.

Kinki kappers peepshow.

Monk refunk decor
Marcel Visser
Fashion
18 juni 2012
195x bekeken
De jongeren vande wijkschool Feijenoord bezoeken de AFF! fototentoonstelling  in Afrikaanderwijk

De jongeren vande wijkschool Feijenoord bezoeken de AFF! fototentoonstelling in Afrikaanderwijk

De jongeren vande wijkschool Feijenoord bezoeken de AFF! fototentoonstelling in Afrikaandewijk
Wijkschool Feijenoord
Artikel
18 juni 2012
83x bekeken
Bospolderplein viert feest, 100 jaar oud!

Bospolderplein viert feest, 100 jaar oud!

100 Jaar bestaat het Bospolderplein en dat werd gevierd! Door jong en oud, en Creatief Beheer was erbij natuurlijk, net als TOS, BSW, Disck, de Speelotheek en Delphi opbouwwerk. en heel, heel veel kinderen en ouderen. In de ochtend was er een reunie van veel senioren in buurthuis Het Plein, die soms van ver weer naar Bospolder kwamen kuieren, met veel nostalgisch gevoel. Het middagprogramma werd ingezongen met het smartlappenkoor uit Spangen, daarna was er oudhollandse spelen op het plein, suikerspin eten en Creatief Beheer deed aan 'Plantje Versieren', 200 REUZENaardbeienstekken werden gepoot, versierd, bewaterd en gekoesterd. En nu maar groeien, elke dag water geven!
Tonny van Sommeren
Proefpark de Punt
18 juni 2012
199x bekeken
vorige pagina


Tweets about "#rotterdam"